GlotPress

Translation of Various: sq

1 2
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products Details

Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products

Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2020-11-13 11:56:42 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Empowering your e-store to offer live product customization: let your customers personalize the products in your store Fuqizimi i e-dyqanit tuaj për të ofruar përshtatje të drejtpërdrejtë të produktit: le klientët tuaj të personalizojnë produktet në dyqanin tuaj Details

Empowering your e-store to offer live product customization: let your customers personalize the products in your store

Fuqizimi i e-dyqanit tuaj për të ofruar përshtatje të drejtpërdrejtë të produktit: le klientët tuaj të personalizojnë produktet në dyqanin tuaj

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-12-06 15:35:56 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products Zakeke është një platformë inovative re që lejon çdo dyqan për të integruar një sistem të plotë në 2D dhe 3D për të rregulloje produktet Details

Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products

Zakeke është një platformë inovative re që lejon çdo dyqan për të integruar një sistem të plotë në 2D dhe 3D për të rregulloje produktet

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:21 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products Zakeke është një platformë inovative re që lejon çdo dyqan për të integruar një sistem të plotë në 2D dhe 3D për të rregulloje produktet Details

Zakeke is an innovative cloud platform that allows any store to integrate into the system a 2D and 3D complete customizer of products

Zakeke është një platformë inovative re që lejon çdo dyqan për të integruar një sistem të plotë në 2D dhe 3D për të rregulloje produktet

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:37 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Save Save Details

Save

Save

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:21 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Save Save Details

Save

Save

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:37 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Not available jo në dispozicion Details

Not available

jo në dispozicion

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:21 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Not available jo në dispozicion Details

Not available

jo në dispozicion

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:37 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Warning Kujdes Details

Warning

Kujdes

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:22 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Warning Kujdes Details

Warning

Kujdes

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:37 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Errors gabime Details

Errors

gabime

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:21 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Errors gabime Details

Errors

gabime

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:36 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Done e bërë Details

Done

e bërë

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:21 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Done e bërë Details

Done

e bërë

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 13:53:36 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
No jo Details

No

jo

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2017-08-17 09:36:21 GMT
Translated by:
admin
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as