GlotPress

Translation of User Interface: mk

Filter ↓ Sort ↓ All (518) Translated (0) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (522) Warnings (0)
1 2 3 35
Prio Original string Translation
Customization required: please note that sides marked with a {0} icon require customization before adding to cart. Потребна е прилагодување: ве молиме имајте предвид дека страните означени со {0} икона бараат прилагодување пред да се додаде во количката. Details

Customization required: please note that sides marked with a {0} icon require customization before adding to cart.

Потребна е прилагодување: ве молиме имајте предвид дека страните означени со {0} икона бараат прилагодување пред да се додаде во количката.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-11-23 11:53:23
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Stroke color Боја на мозочен удар Details

Stroke color

Боја на мозочен удар
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:40
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Max stroke width Макс ширина на мозочен удар Details

Max stroke width

Макс ширина на мозочен удар
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:40
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Min stroke width Ширина на мозочен удар. Details

Min stroke width

Ширина на мозочен удар.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:40
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Stroke width Ширина на мозочен удар Details

Stroke width

Ширина на мозочен удар
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:39
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Automatically associate and adapt design on all product variants Автоматски поврзување и прилагодување на дизајнот на сите варијанти на производи Details

Automatically associate and adapt design on all product variants

Автоматски поврзување и прилагодување на дизајнот на сите варијанти на производи
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:39
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Enabling this feature allows the system to dynamically adjust the design to fit various product variants automatically, streamlining the setup process and eliminating the need to create dedicated templates. However, please be aware that if variants have very different print areas, the adaptation may not be perfect. Always double-check to ensure the design aligns well with the specific product variant. Овозможувањето на оваа функција му овозможува на системот динамично да го прилагоди дизајнот за автоматски вклопување на различни варијанти на производи, рационализирајќи го процесот на поставување и елиминирајќи ја потребата за создавање на наменски шаблони. Сепак, ве молиме бидете свесни дека ако варијантите имаат многу различни области за печатење, адаптацијата можеби не е совршена. Секогаш двојно проверете за да се осигура дека дизајнот добро се усогласува со конкретната варијанта на производот. Details

Enabling this feature allows the system to dynamically adjust the design to fit various product variants automatically, streamlining the setup process and eliminating the need to create dedicated templates. However, please be aware that if variants have very different print areas, the adaptation may not be perfect. Always double-check to ensure the design aligns well with the specific product variant.

Овозможувањето на оваа функција му овозможува на системот динамично да го прилагоди дизајнот за автоматски вклопување на различни варијанти на производи, рационализирајќи го процесот на поставување и елиминирајќи ја потребата за создавање на наменски шаблони. Сепак, ве молиме бидете свесни дека ако варијантите имаат многу различни области за печатење, адаптацијата можеби не е совршена. Секогаш двојно проверете за да се осигура дека дизајнот добро се усогласува со конкретната варијанта на производот.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:38
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
STROKE МОЗОЧЕН УДАР Details

STROKE

МОЗОЧЕН УДАР
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-10-25 15:43:37
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Range Опсег Details

Range

Опсег
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-09-20 14:18:26
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Distance Растојание Details

Distance

Растојание
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-09-07 08:04:15
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Blur Замаглување Details

Blur

Замаглување
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-09-07 08:04:15
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
SHADOW Сенка Details

SHADOW

Сенка
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-09-07 08:04:15
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Quantity Количина Details

Quantity

Количина
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-09-07 08:04:14
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Template code Код на шаблонот Details

Template code

Код на шаблонот
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-08-14 10:04:09
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Here you will receive the NFT redeemable link Овде ќе го добиете Линкот за освојување на NFT Details

Here you will receive the NFT redeemable link

Овде ќе го добиете Линкот за освојување на NFT
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2023-05-23 14:08:27
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 35

Export as