GlotPress

Translation of Back office: sq

Filter ↓ Sort ↓ All (3,411) Translated (0) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (3,739) Warnings (0)
1 2 3 4 5 249
Prio Original string Translation
Create your customizable product, name it and upload an image Krijo produktin tënd të personalizuar, emëroje dhe ngarko një imazh Details

Create your customizable product, name it and upload an image

Krijo produktin tënd të personalizuar, emëroje dhe ngarko një imazh
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:52
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Name your product and upload an image Emëro produktin tënd dhe ngarko një imazh Details

Name your product and upload an image

Emëro produktin tënd dhe ngarko një imazh
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:51
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
An error occurred during uploading image Një gabim ndodhi gjatë ngarkimit të figurës Details

An error occurred during uploading image

Një gabim ndodhi gjatë ngarkimit të figurës
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:51
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
You need to set the product name Duhet të vendosësh emrin e produktit Details

You need to set the product name

Duhet të vendosësh emrin e produktit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:51
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
To set up variants you must first complete and connect the product. Then come back here. Për të vendosur variantet ju duhet së pari të plotësoni dhe të lidhni produktin. Atëherë kthehu këtu. Details

To set up variants you must first complete and connect the product. Then come back here.

Për të vendosur variantet ju duhet së pari të plotësoni dhe të lidhni produktin. Atëherë kthehu këtu.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
To set up variants you first need to connect your store. Complete the product setup and save, connect your store and then add the variants from Customizable Products > Edit. Për të vendosur variantet duhet së pari të lidhni dyqanin tuaj. Plotësoni instalimin e produktit dhe kurseni, lidhni dyqanin tuaj dhe pastaj shtoni variantet nga Customizable Products > Edit. Details

To set up variants you first need to connect your store. Complete the product setup and save, connect your store and then add the variants from Customizable Products > Edit.

Për të vendosur variantet duhet së pari të lidhni dyqanin tuaj. Plotësoni instalimin e produktit dhe kurseni, lidhni dyqanin tuaj dhe pastaj shtoni variantet nga Customizable Products > Edit.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:50
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
You need to set the name for all product sides Ju duhet të vendosni emrin për të gjitha anët e produktit Details

You need to set the name for all product sides

Ju duhet të vendosni emrin për të gjitha anët e produktit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Unable to set variations I pamundur vëja e variacioneve Details

Unable to set variations

I pamundur vëja e variacioneve
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:49
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Set print area Vendos zonën e printit Details

Set print area

Vendos zonën e printit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Enter side name Shkruaj emrin anësor Details

Enter side name

Shkruaj emrin anësor
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
If not checked, this tool won't be visible at your clients in the customizer Nëse nuk kontrollohet, ky mjet nuk do të jetë i dukshëm tek klientët tuaj në personalizuar Details

If not checked, this tool won't be visible at your clients in the customizer

Nëse nuk kontrollohet, ky mjet nuk do të jetë i dukshëm tek klientët tuaj në personalizuar
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:48
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Update customer's email address Përditëso adresën e postës elektronike të klientit Details

Update customer's email address

Përditëso adresën e postës elektronike të klientit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:47
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Please type a valid email. Të lutem shkruaj një email të vlefshëm. Details

Please type a valid email.

Të lutem shkruaj një email të vlefshëm.
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:47
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Update and send again the order email Përditëso dhe dërgo përsëri e-mailin e porosisë Details

Update and send again the order email

Përditëso dhe dërgo përsëri e-mailin e porosisë
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:46
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Type the name updated customer email Shkruaj emrin email të përditësuar të klientit Details

Type the name updated customer email

Shkruaj emrin email të përditësuar të klientit
You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
fuzzy
Date added (GMT):
2022-11-10 17:47:46
Date added (local):
Calculating...
Translated by:
admin
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 4 5 249

Export as